Skip to main content

STUDIJSKA POSJETA I PODJELA PAKETIĆA

Dana 22. 12. 2021. godine Fakultet za psihologiju i Psihološko savjetovalište Univerziteta “Bijeljina” organizovali su studijsku posjetu Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju, koji funkcioniše u sklopu JU Centra za socijalni rad u Bijeljini.

Poslije prelijepog druženja sa štićenicima Dnevnog centra podijeljini su novogodišnji paketići. Posebno smo zahvalni Dekanu Fakulteta zdravstvenih studija, prof. dr Draženu Jovanoviću, što je prihvatio ulogu Deda mraza i na taj način obradovao mališane, zajedno sa volonterkom psihološkog savjetovališta Tanjom Mitrović koja je bila je u ulozi vile.

Studijsku posjetu predvodila je dekanica Fakulteta za psihologiju prof. dr. Biljana Dimitrić sa koordinatorom Psihološkog savjetovališta Mladenom Cimešom. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo rukovodstvu Dnevnog Centra za djecu sa smetnjama u razvoju na dozvoli za ovu studijsku posjetu, te u skorijoj budućnosti potpisivanju ugovora o saradnji između Fakulteta za psihologiju i ove ustanove.

Tokom podjele paketića vladala je jedna prava porodična i praznična atmosfera. Želimo da se zahvalimo svim studentima koji su učestvovali na ovom projektu i volonterima Psihološkog Savjetovališta Univerziteta “Bijeljina”.

Galerija

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.