Skip to main content
 • ODRŽANA RADIONICA “ASERTIVNA KOMUNIKACIJA”
  Dana 18.11.2021. godine na našem Univerzitetu održana je edukativna radionica pod nazivom “Asertivna Komunikacija” koju je Psihološko Savjetovalište Univerziteta Bijeljina realizovalo u saradnji sa NVO “Habitus” iz Loznice.
 • Projektni sastanak u Banjoj Luci
  Radni sastanak članova konzorcijuma projekta VIRAL je održan na Poljoprivrednom fakultetu u Banjoj Luci, gdje se govorilo o organizaciji prvog virtuelnog EXPO događaja koji će se održati 16.11. i 17.11.2021.
 • RADIONICA: ASERTIVNA KOMUNIKACIJA
  Psihološko Savjetovalište u saradnji sa Centrom za psihološki i karijerni razvoj “Habitus” organizuje besplatnu radionicu za studente Univerziteta “Bijeljina” pod nazivom “Asertivna komunikacija”, koja će se održati 18. novembra u periodu od 10 do 12 časova u prostorijama Univerziteta.
 • Najava SmAgTech EXPO događaja
  Ukoliko želite da budete izlagač na sajmu, prisustvujete konferencijskom delu ili posetite štandove više od 25 kompanija i projekata iz oblasti IKT i poljoprivrede, registrujte se već danas i budite obavešteni o svemu.
 • ODRŽANA NAUČNA KONFERENCIJA SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM „SELO I POLJOPRIVREDA“ 2021.
  Dana 30.09.2021. godine, Poljoprivredni fakultet Univerziteta „Bijeljina" imao je čast da organizuje četvrti po redu Naučni skup sa međunarodnim učešćem „Selo i poljoprivreda" koji je i ovaj put okupio naučne radnike u oblasti agrara iz regiona.

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.