Skip to main content

Seminar na temu „Neverbalna komunikacija”

Dana 18 i 19 Maja 2013. godine, u prijatnom ambijentu ugostiteljskog objekta sur Drinska Ruža u saradnji sa Univerzitetom Bijeljina i dr Snežanom Videnović je održan seminar na temu „Neverbalna komunikacija”.

Seminar je sastavljen iz programa učenja koji ne potiskuje već osnažuje i osvešćuje postojeća znanja i njime se značajno obogaćuje iskustvo, poboljšava efikasnost u odnosima sa drugima.

Učesnici seminara su bili rukovodeći kadrovi uspješnih domaćih kao i stranih firmi, studenti i zaposleni na Univerzitetu Bijeljina.

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.