Skip to main content

Nauka, istraživanje, privreda i studenti – SmAgTech EXPO 2022

Drugi put zaredom u organizaciji VIRAL projekta, realizuje se virtuelni sajam SmAgTech EXPO. Sajam je posvećen upotrebi informaciono komunikacionih tehnologija u poljoprivredi i biće organizovan 23-24.11.2022. godine. Ove godine posetioci će u okviru konferencijskog dela imati priliku da prisustvuju jednoj plenarnoj, većem broju tematskih sekcija, kao i panelima posvećenim privrednim subjektima i studentima. U radu konferencijskog dela učešće će uzeti 21 predavač i 13 panelista. Na sajamskom delu predstaviće se više od 60 institucija, kompanija i projekata iz oblasti poljoprivrede i informaciono komunikacionih tehnologija. Svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na sajmu registracijom na sledećoj adresi

https://expo.viralerasmus.org/

Program rada

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.