Skip to main content
Submitted by admin on 3, Sep 2020

 

Academic Keys

 

Stvorili smo akademske ključeve kako bismo Univerzitetima ponudili mesto za efikasno zapošljavanje za fakultetske i administrativne položaje višeg nivoa. Na taj način omogućavamo našim klijentima da svoje napore u regrutovanju usmere na najkvalifikovanije kandidate.


Naša kompanija


Academic Keys su glavni izvor za akademsko zapošljavanje. Naših 19 veb lokacija usmerenih na disciplinu nude sveobuhvatne informacije o fakultetu, obrazovnim resursima, istraživačkim interesima i profesionalnim aktivnostima koje se odnose na institucije visokog obrazovanja. Više od 89% od 120 najboljih univerziteta (prema rangiranju US News i World Report) objavljuju svoja dostupna viša radna mesta kod Academic Keys.
Mi smo idealno mesto za pronalaženje najkvalifikovanijeg kandidata. Mi smo mesto okupljanja onih koji traže akademsku karijeru i onih koji žele da popune veća radna mesta. Naša veb lokacija je dizajnirana za jednostavnu upotrebu; odvojena je akademskom disciplinom i nivoom stručnosti kandidata.


Naše usluge


Najave za posao u višem obrazovanju - Visokoškolske ustanove mogu ekonomski objaviti oglase za posao u višim školama. Oglasi za posao višeg nivoa objavljeni su na našoj veb stranici četiri meseca (ili šest meseci za višestruke najave pozicija) i imaju konkurentne cene. Veb lokacija prima stotine hiljada posetilaca mesečno.


e-flajeri - naši klijenti takođe mogu da se odluče da u naš e-flajere uključe i više objavljenih oglasa o radnim mestima, koje redovno šaljemo e-poštom na vlasničku listu sa više od 1.210.000 pojedinaca iz Akademije, pored brojnih doktoranata i starijih studenata. Svaki e-letač sadrži informacije o trenutnim otvorenim radnim mestima.


Da biste objavili oglas za posao u višem izdanju, odaberite odgovarajuću disciplinu u nastavku i kliknite vezu da biste direktno prešli na stranicu Post Higher Ed Job za tu određenu disciplinu.

 

Image
academickeys.com

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.