Skip to main content

Učešće na međunarodnoj naučnoj konferenciji TISC

Dana, 31. 5. 2024. godine predstavnici Univerziteta "BIJELJINA" učestvovali su na međunarodnoj naučnoj konferenciji TISC (Tourism International Scientific Conference) koju je organizovao Fakultet za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje.

2021. godine potpisali smo sporazum o saradnji sa Fakultetom za hotelijerstvo i turizam i od tada datira naše prijateljstvo, koje njegujemo međusobnim poštovanjem i podržavanjem. Shodno tome, ove godine smo ponovo učestvovali na pomenutoj konferenciji.

Predstavnici Univerziteta "BIJELJINA" bili su dekan Fakulteta zdravstvenih studija, prof. dr Slađana Vujičić, prorektor za naučni rad i međunarodnu saradnju, prof. dr Milivoje Ćosić i direktor Univerziteta "BIJELJINA", prof. dr Boro Krstić, koji je u svom uvodnom izlaganju pozdravio prisutne učesnike, zatim objasnio važnost održavanja konferencije i naravno, prenio pozdrave akademske zajednice našeg Univerziteta.

Našim dragim prijateljima želimo mnogo uspjeha.

Galerija

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.