Skip to main content

Studijska posjeta kompaniji "Hedera Vita"

Studenti IV i V godine Farmaceutskog fakulteta, Univerziteta "Bijeljina", bili su u ponedeljak, 7. novembra 2022.godine u studijskoj posjeti kompaniji "Hedera Vita". Studijska posjeta imala je za cilj realizaciju praktičnih nastavnih aktivnosti u okviru predmeta Farmaceutska tehnologija i Osnovi industrijske farmacije. Studenti su u pratnji direktorice "Hedera Vita", gospođe Olgice Samoilović, obišli proizvodni pogon i malorodajni lanac.

Takođe, gospođa Samoilović, upoznala je studente sa istorijatom kompanije "Hedera Vita", njenim počecima i principima proizvodnje kozmetičkih preparata koji su rađeni po smjernicama dobre proizvođačke prakse (GMP).

Zahvaljujemo se kompaniji "HederaVita" na ljubaznosti i gostoprimstvu.

Galerija

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.