Skip to main content

ODRŽANA NAUČNA KONFERENCIJA SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM „SELO I POLJOPRIVREDA“ 2021.

Dana 30.09.2021. godine Poljoprivredni fakultet Univerziteta „Bijeljina“ imao je čast da organizuje četvrti po redu Naučni skup sa međunarodnim učešćem „Selo i poljoprivreda“ koji je i ovaj put okupio naučne radnike u oblasti agrara iz regiona. Skup je otvoren riječima dobrodošlice rektora Univerziteta prof. dr Gorice Cvijanović, kao i predstavnika resornog Ministarstva i gradonačelnika Ljubiše Petrovića. U prvom dijelu konferencije prezentovani su radovi predavača po pozivu, dok je drugi dio skupa obilježen radom po sekcijama.

Ovom prilikom zahvaljemo se svim učesnicima i gostima skupa na aktivnom radu i diskusiji, kao i na podršci u organizovanju ove nauče smotre.

Galerija

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.