Skip to main content

Raiffeisen banka omogućava studentima Univerziteta benefite

Raiffeisen banka u saradnji sa Univerzitetom "BIJELJINA" omogućava svim studentima Univerziteta benefite u visini od 120KM ukoliko otvore studentski račun u periodu do 30. 9. 2023. godine !!
 
Zato, UČINITE MOMENTE ZA SEBE MOGUĆIM!

"Putem naših usluga svim klijentima želimo olakšati vršenje svakodnevnih transakcija te im omogućiti brzo i lako bankarstvo na dohvat ruke. Tokom godine za naše postojeće klijente kreiramo brojne pogodnosti kako bismo im se zahvalili za njihovu lojalnost dok smo aktuelnu kampanju posvetili novim klijentima. Naime, svim novim klijentima koji apliciraju za Paket usluga, te izvrše minimalno dvije transakcije plaćanja putem RMB mobilne aplikacije ili POS uređaja, Banka poklanja 20 KM mjesečno. To znači da u periodu od šest mjeseci klijenti mogu ostvariti benefit u iznosu do 120 KM", izjavio je Edin Hrnjica, član Uprave Raiffeisen banke.

Novim klijentima, punoljetnim licima, koji ugovore Paket usluga po svom izboru do 30. septembra 2023. godine, preuzmu aplikaciju Raiffeisen Mobilno Bankarstvo (RMB) te izvrše minimalno dvije transakcije plaćanja putem ove aplikacije ili POS uređaja u mjesecu ugovaranja Paketa, Banka poklanja 20 KM.

Sredstva će se uplatiti do 15. u narednom mjesecu na novootvoreni račun klijenta u sklopu Paketa. Pravo na benefit od 20 KM važi šest mjeseci počev od mjeseca u kojem je Paket usluga ugovoren te isključivo se odnosi na one mjesece u kojima klijent izvrši dvije transakcije putem RMB-a ili POS uređaja.

Za Paket usluga plaća se jedinstvena naknada za korištenje proizvoda i usluga, te je cijena Paketa povoljnija nego kada se svaki proizvod sadržan u Paketu plaća pojedinačno. Paketi objedinjuju finansijske proizvode i usluge poput: Internet i mobilnog bankarstva, tekućeg računa/debitne kartice, te kreditnih kartica.

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.