Skip to main content
Submitted by admin on 3, Sep 2020

 

Erasmus+

 

Nacionalna Erasmus + kancelarija (NEO) pomaže Komisiji, EACEA i vlasti partnerskih zemalja u implementaciji Erasmus + programa. NEO prati razvoj obrazovnih politika u patnerskim zemljama, posebno u oblasti visokog obrazovanja, i ukoliko je potrebno, i druge nivoe obrazovanja.

Pored EU Delegacije, NEO je focal point u zemlji za sve aktere, potencijalne predlagače projekata, korisnike i ostale zainteresovane strane po pitanju projekata EU saradnje u visokom obrazovanju.

Mandat koji imaju Nacionalne Erasmus + kancelarije po Erasmus + programu podrazumijeva praćenje, promociju, monitoring i diseminaciju u vezi sa svim aktivnostima Erasmus + programa u oblasti visokog obrazovanja koje su otvorene za partnerske zemlje.

Image
erasmusplus.ac.me

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.