Skip to main content
 • POČINJU PRIPREME ZA VIRAL HAKATON U BANJA LUCI
  Krajem maja mjeseca u okviru VIRAL projekta, u kojem je Univerzitet “Bijeljina” jedan od partnera, organizuje se takmičenje studenata - hakaton (STUDENT PITCHING COMPETITIONS –HACKATONS) u Banjoj Luci za studente univerziteta u Banja Luci, Tuzli i Bijeljini.
 • Program SMART4ALL - Otvoren 2. poziv za apliciranje projektima
  Poziv je otvoren u okviru SMART4ALL programa, a odnosi se na definisani prekogranični tip 1. Eksperimenti prenosa znanja (eng. “Knowledge Transfer Experiments (KTE)”). Svrha II KTE poziva za projekte jeste da se razvije konkretan praktični projekat od strane dva različita tipa partnera.
 • VAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA SVE STUDENTE UNIVERZITETA „BIJELJINA“
  Obavještavaju se studenti da je Republički štab za vanredne situacije, na sjednici održanoj 16.04.2021. godine, donio odluku da se nastava na visokoškolskim ustanovama, od ponedeljka 19.04.2021. godine, odvija UŽIVO uz poštovanje obaveznih epidemioloških mjera.
 • VAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA SVE STUDENTE UNIVERZITETA „BIJELJINA“
  Obavještavaju se studenti da je Republički štab za vanredne situacije, na sjednici održanoj 09.04.2021. godine, donio odluku da se nastava na visokoškolskim ustanovama izvodi elektronski (online) u periodu od 12.04.2021. godine do 19.04.2021. godine, prema instrukcijama nadležnog Ministarstva.
 • VAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA SVE STUDENTE UNIVERZITETA „BIJELJINA“
  Obavještavaju se studenti da je Republički štab za vanredne situacije, na sjednici održanoj 02.04.2021. godine, donio odluku da se nastava na visokoškolskim ustanovama izvodi elektronski (online) u periodu od 05.04.2021. godine do 12.04.2021. godine, prema instrukcijama nadležnog Ministarstva.

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet “Bijeljina” je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole “Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.