Skip to main content

Humanitarni kviz za novčanu pomoć Dimitriju Marinkoviću Organizatori: Studentski parlament Univerziteta "Bijeljina"

Studentski Parlament Univerziteta Bijeljina poziva sve dobre ljude da se zajedno sa nama priključe humanitarnoj akciji prikupljanja novčane pomoći za malog Dimitrija Marinkovića.

Akcija će se održati 3.decembra 2022.godine sa početkom u 14:00 h u prostorijama Univerziteta, u vidu humanitarnog kviza, gdje će biti postavljena kutija za prikupljanje novca.

Link za prijave nalazi se na sajtu Univerziteta.

Za učesnike će pored zabave biti obezbjeđene skromne nagrade kao i hrana i piće. Budimo humani i pomozimo malom Dimitriju u njegovoj borbi za život! 

Lična sreća je u sreći drugih,a jedna od najvećih radosti je pružiti pomoć,izmamiti osmijeh na lice i unijeti sreću u živote drugih ljudi!

Borba desetomjesečnog Dimitrija Marinkovića počela je od samog rođenja. Na porođaju usljed niza komplikacija, ostao bez kiseonika 25 minuta. Uspostavljena mu je dijagnoza encefalopatije odnosno teškog oštećenja mozga trećeg stepena. Kako bi nastavio liječenje u Turskoj potrebno je 91.000 evra.

Budimo humani i pomozimo malom Dimitriju jer naše malo nekome znači mnogo.

 

LINK ZA PRIJAVU

https://docs.google.com/forms/d/1mOoXqELP_8AcCtcxIS0pbODjLCm17xtxjKeflsLuiKM/edit?pli=1

Poster

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.