Skip to main content

Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja na Univerzitetu Haen, Španija

U skladu sa potpisanim Međuinstitucionalnim sporazumom sa Univerzitetom Haen, Španija, raspisuje se poziv za stipendijsku mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja.

 

Konkurs je otvoren za nastavno i nenastavno osoblje Univerziteta „BIJELJINA“ Bijeljina.

 

Sva dokumenta potrebna za prijavu možete dobiti slanjem upita na adresu: centarms@ubn.rs.ba

 

KRITERIJUMI ZA IZBOR:

 

Osnovni kriterijumi izbora su usklađenost studijskih programa, prethodno učešće u Erasmus+ programu mobilnosti, poznavanje engleskog jezika i predstavljanje studijskih programa.

 

PROCES PRIJAVLJIVANJA:

 

Sva dokumenta možete poslati elektronskim putem na centarms@ubn.rs.ba, poštom ili ih lično donijeti u Kancelariju za međunarodnu saradnju od 8.00 do 14.00 (radnim danom).

 

Napomena za slanje: Prijava za Erasmus+ mobilnost – UNIVERZITET U HAENU, ŠPANIJA

 

VAŽNI DATUMI:

 

Realizacija mobilnosti: od 18. jula 2022. do 25. jula 2022. (Nedelja obuke osoblja)

 

Rok za prijavu: 11. jul 2022. (10.00)

 

Dodatne informacije mogu se dobiti u Kancelariji za međunarodnu saradnju na: centarms@ubn.rs.ba i 055/355-510 ili lično u kancelariji od 8.00 do 14.00 (radnim danima).

 

Dokument

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.