Skip to main content

PROJEKTNI SASTANAK (VIRAL–Bijeljina)

Od 10. do 11. maja održan je sastanak  u sklopu tekućeg projekta Viral, a domaći je ovaj put bio Poljoprivredni fakultet Univerziteta „Bijeljina“. Nakon pozdravne riječi dekana Poljoprivrednog fakulteta prof. dr Bore Krstića, učesnici su imali priliku da kroz planirane tačke dnevnog reda u obadva dana razmotre činjenice i dogovore dalje aktivnosti vezane za radne pakete (WP3, WP2, WP 4 i WP8). U sklopu sastanka upriličena je i radna posjeta poljoprivrednom gazdinstvu Lazić iz obližnjeg sela Golo Brdo, a duženje je nastavljeno na svečanoj večeri koja je ovim povodom održana u restoranu Semberski salaš. 

Galerija

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.