Međunarodni naučno-stručni skup ‘‘Otvoreni dani psihologije Banja Luka 2016’’

U organizaciji Studijskog programa psihologija, Filozofskog fakulteta u Banja Luci, Fakulteta za pravne i poslovne studije Dr Lazar Vrkatić iz Novog Sada i Društva psihologa Republike Srpske, po treći put je održan psihološki naučno-stručni skup “Otvoreni dani psihologije, Banja Luka 2016’’.

Skup je održan od 15. do 17 septembra 2016. godine, u prostorijama Filozofskog fakulteta u Banja Luci (Univerzitetski kampus, Petra Bojovića 1A).

Predstavnici Psihološkog savjetovališta za mlade Univerziteta “Bijeljina” imali su zapaženo učešće na skupu, u okviru sekcije o mentalnom zdravlju, gdje je između ostalog bilo riječi i o radu Psihološkog savjetovališta. Učesnici skupa su ovom prilikom mogli čuti kako je Savjetovalište za mlade nastalo, na koji način funkcioniše, kao i o njegovoj ulozi i značaju u zaštiti i unapređenju mentalnog zdravlja mladih. Brojna pitanja učesnika skupa, u okviru diskusije, potvrđuju da je ova tema pobudila mnogobrojna interesovanja i da joj se u buduće treba posvetiti više pažnje.

Galerija

Prilog slika: