16. Međunarodni poljoprivredni sajam "Interagro 2017"

Na prostoru Agrotržnog centra „Knez Ivo od Semberije“ u Bijeljini održan je tradicionalni Sajam poljoprivrede „Interagro“ koji je ovom prilikom okupio preko 120 izlagača kako iz BiH, tako i iz zemalja regiona a i šire.

Sajam je svečano otvorio ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Stevo Mirjanić, a u ime organizatora A.D. Grad iz Bijeljine, skupu se obratio Slaviša Cacanović koji se tom prilikom i zahvalio resornom ministarstvu, te brojinim partnerima i sponzorima koji su podržali ovu manifestaciju.

Pored toga, učesnike Sajma prvog dana su pozdravili i predstavnici Privredne komore Republike Srpske i Privredne komore Federacije BiH, koja prvi put učestvuje u organizaciji ovog Sajma.

U toku tri sajamska dana, učesnici su imali priliku da vide bogatu ponudu poljoprivredne mahanizacije i alata, sjemenskog  sadnog materijala, hrane i pića, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane i mineralnog đubriva.

Na kraju sajamske manifestacije održana je smotra lovačkih pasa, kao i dodela priznanja i nagrada najatraktivnijim i najboljim učesnicima ovogodišnjeg Sajma.

Prilog slika: